CA

La setmana abans que arribin els globus ja podrem gaudir d’Iglús de Vent a Igualada. A partir del dissabte dia 7, el projecte experimental Iglús de Vent s’expandirà per la ciutat amb moltes formes i continguts diversos.

Es podrà trobar des d’un Free Market amb paradetes de segona mà i música que es farà a La Cotonera fins a activitats esportives, passant per concerts de violins i de cant coral, escalada interior, animació infantil amb LadyBug i Ironman, classe de swing, tallers, monòlegs i fins i tot una acampada.

Un dels espectacles més esperats és el concert de Txell Sota i Sílvia Bel, que presentaran “Sisterhoods” el dimarts 10 de juliol a l’Iglú de vent instal·lat a l’Espai Cívic Centre. La major part de les activitats van a càrrec d’entitats culturals i esportives de la ciutat.

La novetat més destacada d’aquest any és el taller creatiu “La geometria de la construcció”, ideat i dirigit pel creador dels iglús Jordi Enrich. El taller consistirà en l’elaboració d’una cúpula geodèsica a partir de material reciclat provinent de les cistelles dels globus aerostàtics.

A més també es farà la instal·lació permanent d’un macro icosaedre regular fet a partir de canyes recuperades i cobert amb tela de globus aerostàtic.

Quan?

Del 10 al 14 de juliol de 2024

On?

Parc Central d'Igualada

Av. Catalunya, s/n (antiga N-II, al costat de l'hospital)
08700 Igualada (Barcelona)
Coordenades GPS: 41º 35' 9.56" N 1º 37' 33.86" E

Contacte