CA

Normes del concurs

Tema

Que faci referència a les activitats i l'ambient format a l'entorn de l'European Balloon Festival 2019, que es celebra del 10 al 14 de juliol. No seran vàlides fotografies d'edicions anteriors.

Participants

Tothom qui ho desitgi.

Modalitat

Fotografies sobre paper amb tècnica lliure. La mida de la imatge fotogràfica serà lliure i anirà reforçada amb una cartolina rígida de 30x40 cm.

Obres

Un màxim de 3. 

Identificació

Les obres han d'anar numerades i portar anotat al darrere el títol, nom, cognoms, telèfon, correu electrònic i adreça completa de l'autor i, si escau, el número de soci de la Federació Catalana de Fotografia. 

Tramesa

Les fotografies s'han de lliurar a l'Oficina del Ciutadà de l'Ajuntament d’Igualada, plaça de l'Ajuntament, 1, 08700 IGUALADA, personalment, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 h,  o per correu certificat, indicant "17è. CONCURS FOTOGRÀFIC EUROPEAN BALLOON FESTIVAL". La mida de la imatge fotogràfica serà lliure i anirà reforçada amb una cartolina rígida de 30x40 cm.

Jurat

Estarà format per 2 membres del cos de jurats de la Federació Catalana de Fotografia, 1 de l’Ajuntament, 1 d’Ultramàgic, 1 d’Events , 1 de Globus Kontiki i 1 de Camins de Vent. El veredicte del jurat serà inapel·lable.

Varis

Les obres premiades quedaran en propietat de l'Ajuntament d’Igualada, el qual es reserva el dret de publicar-les, fent-hi constar el nom de l'autor.

Una selecció de les obres participants serà exposada al públic.

Aquest certamen és reconegut per la Federació Catalana de Fotografia amb el número 2019/83 i puntua per a l’obtenció de les distincions d'AFCF, EFCF i MFCF.

L'Ajuntament no es responsabilitza de possibles deterioraments o pèrdues d’obres, si bé posarà la màxima cura en llur control i manipulació. El fet de participar en aquest concurs suposa l'acceptació íntegra d'aquestes bases. Qualsevol problema no establert en les bases que pugui sorgir, serà resolt per la comissió organitzadora. 

Retorn de les obres

Transcorregut 1 mes de la cloenda de l’exposició, es podran recollir a l’Oficina del Ciutadà de l’Ajuntament d’Igualada. Al cap d’un mes les obres que no haguin estat recollides quedan en propietat de l’Ajuntament.

Premis

  • PREMI ESPECIAL AJUNTAMENT D’IGUALADA: A la millor col·lecció de tres fotografies presentades al concurs, valorat en 500 € i trofeu "Ajuntament d'Igualada". 
  • 1r. PREMI: 500 euros i trofeu “ULTRAMÀGIC” 
  • 2n. PREMI: 250 euros i trofeu “EVENTS”
  • 3r. PREMI: un vol en globus i trofeu “GLOBUS KON TIKI”
  • 3r. PREMI: un vol en globus i trofeu “CAMINS DE VENT”
  • 3r. PREMI: un vol en globus i trofeu "ANOIABALLOONS"

Cada participant només podrà obtenir un sol premi.

Calendari

Termini d'admissió de les obres: 

Divendres 27 de setembre de 2019, a les 14 h

Verdedicte:

15 de novembre de 2019 a les 20 h. El jurat es reunirà en públic al local de l’AFI a la plaça de la Creu, 18 baixos.

Inauguració de l'exposició i lliurament de premis:

Exposició: del 29 de novembre al 28 de desembre a Biblioteca Central d’ Igualada

Inauguració: el 29 de novembre a les 19 h s'inaugurarà l'exposició i es farà el lliurament dels premis als participants guardonats.

 

Ho organitzen:

AJUNTAMENT D'IGUALADA

AGRUPACIÓ FOTOGRÀFICA D'IGUALADA     

Hi col·laboren:

ULTRAMÀGIC

EVENTS

CAMINS DE VENT

GLOBUS KON TIKI

ANOIABALLOONS

FEDERACIÓ CATALANA DE FOTOGRAFIA

Quan?

Del 8 al 12 de juliol de 2020

On?

Parc Central d'Igualada

Av. Catalunya, s/n (Antiga N-II, al costat de l'hospital)

08700 Igualada (Barcelona)

Coordenades GPS: 41º 35' 9.56" N 1º 37' 33.86" E

Contacte

Ajuntament d'Igualada

Tel. 93 803 19 50

atencio.ciutadana@aj-igualada.net

Informació pilots i inscripcions

Ultramagic

Tel. 93 804 22 02

admin@ultramagic.com