CA

PROGRAMA PROVISIONAL

dimecres 5 de juliol

 

20:00h
Ajuntament d'Igualada

Recepció oficial dels pilots i benvinguda

Per part de l'Ajuntament.

dijous 6 de juliol

 

6:30h
Parc Central

Vol inaugural Especial Premsa

19:30h
Parc Central

Vol de tarda

divendres 7 de juliol

19:30h 
Parc Central

Vol de tarda

21:30h
Parc Central

Concert de B-Back

La banda igualadina de versions B-Back oferirà un viatge musical per recrear els grans èxits de la història de la música pop. Entre el seu repertori hi podrem escoltar cançons d'artistes com Queen, Michael Jackson, Stevie Wonder, Tina Turner i Bon Jovi, entre molts altres. La cantant de la formació és Marta Bossa, una de les finalistes de la 3a edició del talent show televisiu de La Xarxa Objectiu Paki. Concert emmarcat dins del Festival Anòlia.

dissabte 8 de juliol

Vol de matí

19:30h 
Parc Central

Vol de tarda

22:00h 
Parc Central

Entrega de premis

22:30h 
Parc Central

Night Glow

Encesa simultània de globus.

23:30h
Parc Central

Concert de Triquell

El cantant de Sant Quirze del Vallès, Triquell, presentarà les cançons del seu àlbum de debut, Entre fluids (Halley Records, 2023). El disc, produït pel bateria de Manel, Arnau Vallvé, ha obtingutuna bona rebuda entre la crítica i el públic gràcies a cançons molt rodones com “Jugular”, “RoadTrip” o “CBD i espardenyes”. Per al seu debut ha tingut la complicitat d'artistes com el productor i músic de Sabadell Vernat o la també sabadellenca Ven'nus. Elcantant, que va quedar classificat en 2a posició a la primera edició del programa televisiu Eufòria, ha trencat radicalment amb el registre musical del concurs, experimentant amb la fusió d'estils com l'electrònica, el mestissatge i les músiques urbanes. Concert emmarcat dins del Festival Anòlia.

diumenge 9 de juliol

Vol de matí (fora de competició)

 
 

A tenir en compte:

El camp de vol està situat a l'avinguda Catalunya (antiga NII). Coordenades - 41.585672, 1.627397

Per raons de seguretat, no es podran fer sobrevolar Drons per damunt del camp de vol els dies que duri el Festival sense el permís de l'organització.

Els vols s'efectuen a primera hora del matí (6.30h) i a darrera hora de la tarda (19.30h), perquè són els moments del dia on les condicions meteorològiques (principalment, el vent) són les més òptimes i estables per volar. En cas de vent fort o de canvis bruscos, hi ha la possibilitat que els vols s'anul·lin per temes de seguretat. En funció de la direcció i força del vent, també és possible que s'opti per traslladar la sortida a un altre punt de la ciutat amb millor condicions. Cal estar atent a les xarxes socials del festival (@ebf_igualada), on s'informarà puntualment d'aquestes incidències en temps real.

El Vol de la Ciutat: El divendres al matí es durà a terme el vol de ciutat, on diferents globus sortiran de places i espais públics. Pots optar per veure l'enlairament del globus en aquests espais, o bé des d'algun indret privilegiat de la Conca.

Quan?

Del 10 al 14 de juliol de 2024

On?

Parc Central d'Igualada

Av. Catalunya, s/n (antiga N-II, al costat de l'hospital)
08700 Igualada (Barcelona)
Coordenades GPS: 41º 35' 9.56" N 1º 37' 33.86" E

Contacte