CA

dimecres 6 de juliol

de 18:00h a 19:00h

Recepció d'equips

20:00h

Cocktail de benvinguda a l'Ajuntament

dijous 7 de juliol

6:30h

Vol inaugural (especial premsa)
Enlairaments des del camp de vol

19:30h 

Vol de tarda
Enlairaments des del camp de vol

divendres 8 de juliol

6:30h

Vol de ciutat
Enlairaments des del camp de vol i des de places del centre d'Igualada

19:30h 

Vol de tarda
Enlairaments des del camp de vol

dissabte 9 de juliol

6:30h

Vol de matí
Enlairaments des del camp de vol del Parc Central

de 17:00h a 20:00h 

Activitats infantils al Parc Central

19:30h 

Vol de tarda
Enlairaments des del camp de vol

22:00h 

Entrega de premis

22:30h 

Night Glow

diumenge 10 de juliol

6:30h

Vol de matí (fora de competició)
Enlairaments des del camp de vol del Parc Central

 

A tenir en compte:

El camp de vol està situat a l'avinguda Catalunya (antiga NII). Coordenades - 41.585672, 1.627397

Per raons de seguretat, no es podran fer sobrevolar Drons per damunt del camp de vol els dies que duri el Festival sense el permís de l’organització.

Els vols s'efectuen a primera hora del matí (7h) i a darrera hora de la tarda (20h), perquè són els moments del dia on les condicions meteorològiques (principalment, el vent) són les més òptimes i estables per volar. En cas de vent fort o de canvis bruscos, hi ha la possibilitat que els vols s'anul·lin per temes de seguretat. En funció de la direcció i força del vent, també és possible que s'opti per traslladar la sortida a un altre punt de la ciutat amb millor condicions. Cal estar atent a les xarxes socials del festival (@ebf_igualada), on s'informarà puntualment d'aquestes incidències en temps real.

El Vol de la Ciutat – El divendres al matí es durà a terme el vol de ciutat, on diferents globus sortiran de places i espais públics. Pots optar per veure l'enlairament del globus en aquests espais, o bé des d'algun indret privilegiat de la Conca.

Pas de globus per damunt de la ciutat – El dissabte al matí els vols no sortiran del camp de vol, sinó d'un punt situat a 2/3 quilòmetres d'Igualada, segons les condicions meteorològiques del dia. Això permetrà veure els participants sobrevolar la ciutat d'Igualada de ben a prop. Hi haurà una diana instal·lada a Cal Font; un bon lloc per veure passar els globus – coordenades - 41.581160, 1.616955