CA

Volem oferir una sèrie de proves a la vegada competitives, divertides i espectaculars tant per al públic assistent com per als pilots i equips de vol més motivats, sense deixar d'oferir la possibilitat dels vols més relaxats per a aquells pilots que vinguin simplement a gaudir del vol entre amics.

És per això que hem elaborat aquest breu reglament intern en què descrivim les proves i també els sistemes de puntuació i les diferents classificacions que establirem per donar les mateixes oportunitats a tots els participants.

Classificació general i sistema de puntuació

S'establirà una classificació general de tot el Festival aplicant el reglament oficial actual AXMERG05 però amb alguna modificació per simplificar-ho, ja que ni usarem GPS oficials i les proves seran sempre les més simples: meta del jutge o llebre i sempre en una àrea de mesurament limitada.

D'aquesta classificació es determinaran un 1r, 2n i 3r classificats amb premi.

A més, el millor classificat de cada llebre o de la millor de les metes del jutge de cada vol, obtindrà una "Estrella EBF". L'Estrella EBF és un premi simbòlic. Al final de Festival, cada 5 estrelles EBF suposaran un premi de 600 €. Un mateix pilot o més d'un poden sumar les estrelles, però s'hauran de presentar en conjunt per aconseguir el premi.  Aquests estels també són acumulables d'un any per l'altre.

Quan?

Del 8 a l'11 de juliol de 2021

On?

Parc Central d'Igualada

Av. Catalunya, s/n (Antiga N-II, al costat de l'hospital)

08700 Igualada (Barcelona)

Coordenades GPS: 41º 35' 9.56" N 1º 37' 33.86" E

Contacte

Ajuntament d'Igualada

Tel. 93 803 19 50

atencio.ciutadana@aj-igualada.net

Informació pilots i inscripcions

Ultramagic

Tel. 93 804 22 02

admin@ultramagic.com