CA

Volem oferir una sèrie de proves a la vegada competitives, divertides i espectaculars tant per al públic assistent com per als pilots i equips de vol més motivats, sense deixar d'oferir la possibilitat dels vols més relaxats per a aquells pilots que vinguin simplement a gaudir del vol entre amics.

És per això que hem elaborat aquest breu reglament intern en què descrivim les proves i també els sistemes de puntuació i les diferents classificacions que establirem per donar les mateixes oportunitats a tots els participants.

Classificació general i sistema de puntuació

S'establirà una classificació general de tot el Festival aplicant el reglament oficial actual AXMERG05 però amb alguna modificació per simplificar-ho, ja que ni usarem GPS oficials i les proves seran sempre les més simples: meta del jutge o llebre i sempre en una àrea de mesurament limitada.

D'aquesta classificació es determinaran un 1r, 2n i 3r classificats amb premi.

A més, el millor classificat de cada llebre o de la millor de les metes del jutge de cada vol, obtindrà una "Estrella EBF". L'Estrella EBF és un premi simbòlic. Al final de Festival, cada 5 estrelles EBF suposaran un premi de 600 €. Un mateix pilot o més d'un poden sumar les estrelles, però s'hauran de presentar en conjunt per aconseguir el premi.  Aquests estels també són acumulables d'un any per l'altre.

Quan?

Del 10 al 14 de juliol de 2024

On?

Parc Central d'Igualada

Av. Catalunya, s/n (antiga N-II, al costat de l'hospital)
08700 Igualada (Barcelona)
Coordenades GPS: 41º 35' 9.56" N 1º 37' 33.86" E

Contacte