CA

Activitats amb iglús de vent a les escoles d'estiu d'Igualada

Als matins
Complex Esportiu Les Comes

Iglú esport

Durant la setmana de l'EBF es farà una activitat esportiva diferent cada dia dins d'un iglú de vent. Organitza: Servei d'Esports de l'Ajuntament d'Igualada.

Hora del pati
Escola d'Art La Gaspar

Iglú de vent: "We are Isabel Banal i Xifré"

Espai d'introducció en la pràctica de l'artista catalana Isabel Banal i Xifré i reflexió sobre el nostre vincle amb el paisatge, sobre les coses que traginem amunt i avall. Espai de reflexió per mirar d'aprop i a poc a poc, tot allò que ens és familiar i quotidià, per veure-ho des d'un punt de vista diferent de l'habitual.

Escoles públiques d'Igualada

Taller de reciclatge creatiu "fem plats voladors"

Les diferents escoles públiques d'Igualada faran plats voladors amb tela de globus aerostàtic reciclada. El taller es farà a l'Escola Dolors Martí i Badia, a l'Emili Vallès, al Gabriel Castellà, a l'Escola Garcia Fossas, al Ramon Castelltort i a les Escoles de l'Ateneu Igualadí.

11-12h
L'Escorxador

Iglú de vent: taller de dansa

Dimarts 4 dimecres 5 i dijous 6 de juliol la companyia de dansa "Doce" farà un procés de descoberta i cocreació escènica dins l'iglú de vent a partir de la dansa contemporània. Activitat adreçada als infants de l'estiuet. Concertar disponibilitat (al telèfon 608 05 70 72).

La cocreació és un procés actiu, creatiu i social, basat en la col·laboració entre productors, actors i públic.

Quan?

Del 10 al 14 de juliol de 2024

On?

Parc Central d'Igualada

Av. Catalunya, s/n (antiga N-II, al costat de l'hospital)
08700 Igualada (Barcelona)
Coordenades GPS: 41º 35' 9.56" N 1º 37' 33.86" E

Contacte