CA

intro quisom

L'European Balloon Festival

L'European Balloon Festival és una concentració internacional de globus aerostàtics que es va celebrar per primera vegada el 1997 a Igualada. Des d'aleshores s'ha consolidat com una competició i un festival de referència a nivell europeu.

El festival té lloc durant la primera quinzena de juliol a Igualada i reuneix durant quatre dies (de dijous a diumenge) a més de 25.000 espectadors i més de 50 globus aerostàtics procedents de tota la geografia espanyola, europea i mundial.

volciutat represa

Molt més que una competició

L'European Balloon Festival és una concentració, una competició, un festival, que complementa l'aspecte lúdic del vol, la bellesa d'aquest esport i la competició. Durant tot el festival, el visitant pot gaudir de l'espectacle de veure volar més de 50 globus simultàniament, participar de les diferents activitats programades o enlairar-se en un globus juntament amb els equips participants.

Els vols, ja siguin d'exhibició o de competició, es realitzen a primera hora del matí i a última hora de la tarda, horaris en els quals les condicions meteorològiques són les més favorables pel vol en globus aerostàtic.


Organització:
logo ajuntament
Suport:

diputacio
Organització tècnica:
ultramagic
Col·laboració:

GPU logo 2

vitogas

Quan?

Del 10 al 14 de juliol de 2024

On?

Parc Central d'Igualada

Av. Catalunya, s/n (antiga N-II, al costat de l'hospital)
08700 Igualada (Barcelona)
Coordenades GPS: 41º 35' 9.56" N 1º 37' 33.86" E

Contacte

Tel. 93 516 40 16
info@albergcalmaco.com

Informació pilots: Ultramagic
admin@ultramagic.com