ES

Normes del concurs

Tema

Que faci referència a les activitats i l'ambient format a l'entorn de l'European Balloon Festival 2023, que es celebra del 6 al 9 de juliol de 2023 a Igualada. 

 

Calendari

Termini d'admissió de les obres: 

17 de setembre de 2023, a les 24 h

Verdedicte:

online el 23 de setembre de 2023 a les 10 h al local de l'AFI, a l'Av. Barcelona, 105, local D8 de l'edifici IG-NOVA, d’Igualada.

Inauguració de l'exposició i lliurament de premis:

Exposició: del 20 d'octubre al 12 de novembre de 2023 a la Sala d'Exposicions Municipal (carrer Garcia Fossas, Igualada).

Inauguració de l'exposició i llurament de premis: 20 d'octubre a les 19 h

 

Premis

  • PREMI ESPECIAL AJUNTAMENT D’IGUALADA: 500 € i trofeu. Al millor autor del Concurs, que serà al participant que hagi aconseguit el major nombre d'acceptacions i la seva suma de punts sigui la més alta. 
  • 1r. PREMI: 500€ i trofeu “ULTRAMÀGIC” 
  • 2n. PREMI: 250€ i trofeu “EVENTS”
  • 3r. PREMI: un vol en globus i trofeu “GLOBUS KON TIKI”
  • 3r. PREMI: un vol en globus i trofeu “CAMINS DE VENT”
  • 3r. PREMI: un vol en globus i trofeu "ANOIA BALLOONS"

Cada participant només podrà obtenir un premi. Primerament, el jurat atorgarà el premi al millor autor del concurs, i després s'assignaran la resta de premis.

 

Participants

Tothom qui ho desitgi. La participació és gratuïta. S'admeten tot tipus de càmeres.

 

Modalitat

Fotografies digitals amb tècnica lliure

 

Obres

Cada autor podrà presentar un màxim de 5 fotografies, exclusivament en format digital. Totes les imatges han de tenir un títol. Frases com “sense títol”, no seran acceptades, ni tampoc els noms d’arxius fotogràfics. La imatge no portarà cap símbol que identifiqui l'autor.

 

Mides i presentació de les obres

Les fotografies hauran d'estar en format JPEG, amb una resolució de 240dpi.

Amb una mida màxima de 3000 píxels del costat llarg i una mida mínima de 800 píxels.

L’arxiu de cada fotografia ha de tenir entre 0,5-3 MB.

En el cas que la mida de la fotografia sigui més gran, el nostre programa que gestiona el concurs no canviarà les imatges de grans dimensions. Les imatges grans seran rebutjades. Els participants hauran de tornar a pujar les fotografies amb les mesures adequades.

Les imatges d'un participant no es presentaran als jutges de manera consecutiva.

 

Inscripció i tramesa

La participació és exclusivament en format digital i la inscripció es realitzarà través de la web: www.afigualada.com o afi-igualada.fotogenius.es/accedir

A l’esmentada web s’haurà d’omplir el formulari d’inscripció seguint les instruccions i pujar les fotografies. Una entrada pot ser rebutjada quan el Patrocinador o els Organitzadors del concurs, creuen que l’entrada no compleix amb les regles del concurs. No es requereix ser membres de cap organització fotogràfica.

 

Jurat

Hi haurà un jurat d'admissió que revisarà les fotografies presentades per mirar si compleixen els requisits de les bases del concurs. 

El jurat estarà format per 3 persones d'acreditat criteri fotogràfic. 

El jurat es reunirà on-line a l'Agrupació Fotogràfica d’lgualada. L'Av. Barcelona, 105, local D8 edifici IG-NOVA, d’Igualada. 

El concurs serà conduït d'acord amb les normatives de la Federació Catalana de Fotografia -F.C.F.- 

La decisió del jurat serà inapel·lable. 

Responsable del concurs: Robert Domínguez. Contacte de l'organització per a preguntes: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

Diversos

Totes les obres quedaran en propietat de l'Ajuntament d'lgualada, com a Fons de l’Arxiu Municipal per ser obres documentals, el qual es reserva el dret de publicar-les, fent-hi constar el nom de l'autor.

Una selecció de les obres premiades i participants seran exposades al públic.

Aquest certamen és reconegut per la Federació Catalana de Fotografia -FCF- amb el número 2023/55, i puntua per a l’obtenció de les distincions d'AFCF, EFCF i MFCF.

El fet de participar en aquest concurs suposa l'acceptació íntegra d'aquestes bases.

Qualsevol problema no establert en les bases que pugui sorgir, serà resolt per la comissió organitzadora.

Els autors són responsables exclusius de tots els drets d'imatge i de propietat que puguin generar les seves obres.

L'organització no es farà responsable de qualsevol accident que pugui tenir la persona participant en els esdeveniments.

L'organització es reserva el dret de modificar aquest programa en cas de força major.

 

Protecció de dades

En inscriure's, vostè dóna el seu consentiment explícit que les dades personals que ha proporcionat, incloses les adreces de correu electrònic, siguin retingudes, processades i utilitzades pels organitzadors de l'exposició per a fins associades amb aquesta exposició. També dóna el seu consentiment explícit perquè aquesta informació s'enviï a organitzacions que han atorgat reconeixement oficial, patrocini o acreditació a aquesta exhibició. La inscripció a aquest saló significa que l'estat i els resultats de la seva participació es poden fer públics.

La participació en aquest concurs ens autoritza a informar-lo en propers concursos que promogui l’AFI. En aplicació de la nova normativa europea de protecció de dades (RGPD) si no voleu rebre més informació podeu donar-vos de baixa al següent correu: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

Ho organitzen:

AJUNTAMENT D'IGUALADA

AGRUPACIÓ FOTOGRÀFICA D'IGUALADA

 

Hi col·laboren:

ULTRAMÀGIC

EVENTS

CAMINS DE VENT

GLOBUS KON TIKI

ANOIABALLOONS

FEDERACIÓ CATALANA DE FOTOGRAFIA

¿Cuándo?

Del 10 al 14 de julio de 2024

¿Dónde?

Parc Central de Igualada

Av. Catalunya, s/n (antigua N-II, al lado del hospital)
08700 Igualada (Barcelona)
Coordenadas GPS: 41º 35' 9.56" N 1º 37' 33.86" E

Contacto

Ayuntamiento de Igualada

Tel. 93 803 19 50
atencio.ciutadana@aj-igualada.net

Información pilotos y inscripciones: Ultramagic

admin@ultramagic.com