CA

Les millors imatges del festival es poden veure al cel d’Igualada cada matí, de dijous a diumenge, a dos quarts de set aproximadament, i cada tarda de dijous a dissabte a dos quarts de vuit al Parc Central d’Igualada.

Com és habitual, divendres al matí es farà el “Vol de ciutat”, amb globus que s’enlairaran de punts cèntrics de la ciutat com la Plaça de Cal Font o la Plaça de l’Ajuntament, deixant imatges de postal des del nucli antic o des d’indrets més elevats, com ara la muntanya del Pi. Com a novetat, enguany l’organització treballa perquè el vol de cloenda de diumenge també sigui especial i es faci alguna prova esportiva que doni espectacularitat al vol i permeti lluir la destresa dels pilots. La prova es decidirà més endavant en funció de la previsió meteorològica per aquell dia.

Excepte el vol de diumenge, que ja és fora de competició esportiva, en tota la resta de vols els equips competeixen per guanyar diverses proves plantejades per la direcció esportiva, com ara “La Llebre” , en la qual els globus participants han de perseguir el globus llebre que s’ha enlairat primer canviant constantment de direcció i altitud, o la “Meta del jutge”, on els pilots han de llançar un “testimoni” el més a prop possible de les dianes situades en diferents indrets de la Conca d’Òdena. Enguany la competició estrena director esportiu: el pilot anoienc Josep Centelles.

La recepció institucional dels equips participants es farà dimecres dia 10 en un acte adreçat als equips participants i a les autoritats que tindrà lloc al Saló de plens de l’Ajuntament d’Igualada.

L’entrega de premis als equips guanyadors es farà, com cada any, dissabte a la nit després del vol de tarda i abans d’iniciar l’espectacle del Night Glow.

Quan?

Del 10 al 14 de juliol de 2024

On?

Parc Central d'Igualada

Av. Catalunya, s/n (antiga N-II, al costat de l'hospital)
08700 Igualada (Barcelona)
Coordenades GPS: 41º 35' 9.56" N 1º 37' 33.86" E

Contacte

Tel. 93 516 40 16
info@albergcalmaco.com

Informació pilots: Ultramagic
admin@ultramagic.com