CA

La nit del dissabte 13 de juliol tornarà a ser la més esperada del festival, amb la tradicional encesa nocturna de globus Night Glow i el primer concert del festival Anòlia, a càrrec de La Banda del Coche Rojo, un grup de versions amb llarga experiència i un variat repertori que va des del reggaeton més caribeny finsa la música en català del moment, passant pel techno, el pop i els clàssics de sempre.

Per tal de poder ampliar l’aforament i donar, així, cabuda als milers de d’assistents provinents d’arreu del país, l’organització ha fet canvis en la distribució dels espais: l’escenari se situarà en un angle del parc i els diferents carrils de l’Avinguda Catalunya esdevindran espai per al públic, amb foodtrucks i barres de servei de menjar i begudes. En els vols de tarda, per motius de seguretat, l’espai destinat als globus es mantindrà a certa distància del públic assistent. Enguany s’ha ampliat l’oferta de restauració i es demana als assistents que, en cas de portar-se el sopar, no instal·lin taules, cadires ni altres objectes que puguin dificultar l’evacuació o el pas dels vehicles dels pilots per la zona de gespa.

Pel que fa a l’aparcament, l’organització habilitarà places d’aparcament a la zona de l’entrada del polígon de Les Comes per Can Roca (sortida de l’autovia número 555), a uns quinze minuts caminant del Parc Central. Tot i així, es demana a tots els veïns d’Igualada i municipis propers que hi acudeixin caminant o bé en transport públic, ja que es preveuen nombroses alteracions de mobilitat amb diversos carrers tallats. Just al costat del camp de vol, davant de l’edifici Ignova, es reservaran places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda.

Quan?

Del 10 al 14 de juliol de 2024

On?

Parc Central d'Igualada

Av. Catalunya, s/n (antiga N-II, al costat de l'hospital)
08700 Igualada (Barcelona)
Coordenades GPS: 41º 35' 9.56" N 1º 37' 33.86" E

Contacte

Tel. 93 516 40 16
info@albergcalmaco.com

Informació pilots: Ultramagic
admin@ultramagic.com