CA

A més de veure globus al cel, durant els dies que dura el festival també es poden veure globus a terra. Concretament les teles dels globus, que un cop han esgotat la seva vida útil al cel són reciclades i reconvertides en “Iglús de Vent” per l’artista igualadí Jordi Enrich i omplertes de vida.

La programació d’enguany compta amb una trentena d’activitats lúdiques i culturals per a tots els públics que tindran lloc en Iglús de vent situats en espais emblemàtics com la Basílica de Santa Maria, el Museu de la Pell, l’Escorxador, la Plaça de Cal Font, la plaça de l’Ajuntament, l’espai d’escalada Ingravita, o el Centre Cívic Centre.

S’hi podran trobar activitats com conta-contes, recitals de poesia, microteatre, xerrades, exposicions, escalada, concerts, dansa, scape room, classes de swing jam, i fins i tot un taller de massatge infantil. Les corals de la ciutat Exàudio, Cor d’Homes, Els Verdums i la Gatzara també oferiran concerts dins iglús de vent. A més, diverses escoles d’estiu incorporaran aquestes construccions efímeres a les seves activitats la setmana de l’European Balloon Festival. Es pot consultar l’agenda completa d’activitats en iglús de vent aquí.

Quan?

Del 10 al 14 de juliol de 2024

On?

Parc Central d'Igualada

Av. Catalunya, s/n (antiga N-II, al costat de l'hospital)
08700 Igualada (Barcelona)
Coordenades GPS: 41º 35' 9.56" N 1º 37' 33.86" E

Contacte