CA

Avís COVID-19. Degut a la situació sanitària l'European Balloon Festival es celebrarà en format reduït. El Night Glow, el concert i la resta d'activitats es realitzaran en espais delimitats i amb control d'aforament. Tots els actes i activitats queden subjectes a canvis en funció de l'evolució de la pandèmia i a les restriccions establertes. Moltes gràcies per la vostra comprensió. 

dijous 8 de juliol

de 19.00 a 20.00h - Entrega de dorsals

Lloc: Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia

20.30h - Recepció dels pilots especial 25 anys

Lloc: Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia
Obertura de portes a les 20h

divendres 9 juliol

7.00h - Vol inaugural

Lloc: enlairaments des del Parc Central

dissabte 10 juliol

7.00h - Vol de ciutat

Lloc: enlairaments des del camp de futbol de Fàtima, plaça de l'Ajuntament, plaça de Cal Font, Estació d'Autobusos i Parc Central

22:00h - Entrega de premis de l'European Balloon Festival

Lloc: Parc Central

22:15h - Night Glow

Lloc: Parc Central
Reserva d'entrades a tiquetsigualada.cat. Obertura de portes a les 21:30h

diumenge 11 juliol

7.00h - Vol lliure (fora de competició)

Lloc: enlairaments des del Parc Central

 

A tenir en compte:

El camp de vol està situat a l'avinguda Catalunya (antiga NII). Coordenades - 41.585672, 1.627397

Per raons de seguretat, no es podran fer sobrevolar Drons per damunt del camp de vol els dies que duri el Festival sense el permís de l’organització.

Els vols s'efectuen a primera hora del matí (7h) i a darrera hora de la tarda (20h), perquè són els moments del dia on les condicions meteorològiques (principalment, el vent) són les més òptimes i estables per volar. En cas de vent fort o de canvis bruscos, hi ha la possibilitat que els vols s'anul·lin per temes de seguretat. En funció de la direcció i força del vent, també és possible que s'opti per traslladar la sortida a un altre punt de la ciutat amb millor condicions. Cal estar atent a les xarxes socials del festival (@ebf_igualada), on s'informarà puntualment d'aquestes incidències en temps real.

El Vol de la Ciutat – El divendres al matí es durà a terme el vol de ciutat, on diferents globus sortiran de places i espais públics. Pots optar per veure l'enlairament del globus en aquests espais, o bé des d'algun indret privilegiat de la Conca.

Pas de globus per damunt de la ciutat – El dissabte al matí els vols no sortiran del camp de vol, sinó d'un punt situat a 2/3 quilòmetres d'Igualada, segons les condicions meteorològiques del dia. Això permetrà veure els participants sobrevolar la ciutat d'Igualada de ben a prop. Hi haurà una diana instal·lada a Cal Font; un bon lloc per veure passar els globus – coordenades - 41.581160, 1.616955

Quan?

Del 8 a l'11 de juliol de 2021

On?

Parc Central d'Igualada

Av. Catalunya, s/n (Antiga N-II, al costat de l'hospital)

08700 Igualada (Barcelona)

Coordenades GPS: 41º 35' 9.56" N 1º 37' 33.86" E

Contacte

Ajuntament d'Igualada

Tel. 93 803 19 50

atencio.ciutadana@aj-igualada.net

Informació pilots i inscripcions

Ultramagic

Tel. 93 804 22 02

admin@ultramagic.com