ES

¿Qué es el EBF?

Conoce la concentración internacional de globos más importante de nuestro país.

Más información

Actividades

Vuelos, iglús de viento, actividades familiares, conciertos... ¡Consulta el programa de actividades!

Más información

Pilotos

Pilotos de todo el mundo participan en el EBF. ¡Conócelos!

Más información

Ven a volar

Volar es una experiencia fascinante... ¡Vívela con nosotros!

Más información

¡Vuelve a vivir el European Balloon Festival!

Revive los mejores momentos del EBF 2017 mirando este video.

Ver el video

Actividades destacadas.

Night Glow

Night Glow

Encendida de globos nocturna

Todo un espectáculo de luz y color, es, sin lugar a duda, uno de los actos más esperados y participados del festival.
Sábado 14 de julio a las 11 de la noche en el campo de vuelo.
Consulta toda la programación

Vuelo de la ciudad

Vuelo de la ciudad

Despegue desde calles y plazas

Más de 20 globos despegando desde diferentes luhares de Igualada (pl. Ajuntament, pl. Cal Font...)
Viernes 13 de julio a partir de las 7 de la mañana.
Consulta toda la programación

Fiesta infantil

Fiesta infantil

Diversión asegurada

Los más pequeños disfrutaran a lo grande. Con talleres, juegos y conciertos.
Viernes 13 de julio de 19h a 23h en el Parc Central.
Consulta toda la programación

#VEIGGLOBUS

¿Has visto globos o algo que te los recuerde? Participa al concurso compartiendo tus fotos en les redes sociales (Facebook, Twitter o Instagram) con el hashtag #veigglobus y podrás participar en el sorteo de un vuelo en globo para el vuelo de domingo!

Tot i haver obligat a endarrerir el vol inaugural, finalment les condicions climàtiques han permès celebrar un European Balloon Festival excepcional.

El festival, que se celebra a Igualada, ha pogut dur a terme tots i cada un dels vols –de matí i de vespre- amb la participació de 54 globus vinguts d’una dotzena de països diferent com Mèxic, Índia, Brasil, Israel, Anglaterra, França, Itàlia, Suïssa o Bèlgica. Alguns d’aquests globus tenien formes especials que com ara un gos, un pirata, un ase, un lleó i una bombona de gas, que també han competit al costat de la resta en les diferents proves de vol realitzades durant aquests quatre dies de competició. 

El bon temps i les noves instal·lacions del Parc Central estrenades l’any passat també han contribuït a fer que el camp de vol s’omplís d’un nombrós públic, especialment aquesta nit de dissabte on s’han reunit al Parc Central més de 25.000 persones per presenciar el l’encesa nocturna de globus Night Glow Piromusical, el plat fort del festival, i el concret de Sau30 i Buhos, dins del Festival Anòlia. L’European Balloon Festival també ha tingut altres moments àlgids, com el vol de ciutat de divendres, amb l’enlairament de globus des de places cèntriques de la ciutat, i la festa infantil “Dibuixa el teu parc” que va comptar amb la família del Club Super3 i Macedònia.

L’organització fa un balanç molt positiu del festival, tant per l’alta participació de pilots com de públic. Els pilots participants s’han mostrat molt satisfets de l’acollida que els ha donat la ciutat d’Igualada i especialment del bon condicionament del camp de vol, que els ha permès estirar les teles dels globus damunt la gespa sense perill que es malmetessin ni s’embrutessin.

El pilot belga Philippe De Cock es proclama guanyador de la competició
Des que dijous es va iniciar la competició, els cinquanta-quatre pilots participants han hagut d’anar realitzant diverses proves de vol, com la llebre o la diana, i aconseguir punts per a la classificació final. El pilot belga Philippe De Cock ha resultat guanyador absolut de la competició d’enguany, seguit del brasiler Filipe Tostes que s’ha endut el segon premi i del català Quico Vidal que ha quedat en tercera posició. El Premi al globus vingut de més lluny ha estat per Karimulla Syed, de l’Índia, i el premi especial al millor esperit d’equip se l’ha endut Joan Solé, un fidel col·laborador de l’European Balloon Festival des dels seus inicis.

A més dels globus, també han estat protagonistes els tallers i les activitats culturals realitzades al llarg de tota la setmana dins dels Iglús de Vent, a càrrec d’entitats igualadines. Aquestes construccions d’aire fetes amb teles reciclades de globus han ocupat un any més diversos espais d’Igualada i ja s’han convertit en un element ineludible del festival europeu de globus aerostàtics.

¿Cuándo?

Del 12 al 15 de julio de 2018

¿Dónde?

Parc Central de Igualada

Av. Catalunya, s/n (Antiga N-II, al lado del hospital)

08700 Igualada (Barcelona)

Coordenadas GPS: 41º 35' 9.56" N 1º 37' 33.86" E

Contacto

Ayuntamiento de Igualada

Tel. 93 803 19 50

atencio.ciutadana@aj-igualada.net

Información pilotos y inscripciones

Ultramagic

Tel. 93 804 22 02

admin@ultramagic.com