EN

Normes del concurs

Tema

Que faci referència a les activitats i l'ambient format a l'entorn de l'European Balloon Festival 2018, que es celebra del 12 al 15 de juliol. No seran vàlides fotografies d'edicions anteriors.

Participants

Tothom qui ho desitgi.

Modalitat

Fotografies sobre paper amb tècnica lliure. La mida de la imatge fotogràfica serà lliure i anirà reforçada amb una cartolina rígida de 30x40 cm.

Obres

Un màxim de 3. 

Identificació

Les obres han d'anar numerades i portar anotat al darrere el títol, nom, cognoms, telèfon, correu electrònic i adreça completa de l'autor i, si escau, el número de soci de la Federació Catalana de Fotografia. 

Tramesa

Les fotografies s'han de lliurar a l'Oficina del Ciutadà de l'Ajuntament d’Igualada, plaça de l'Ajuntament, 1, 08700 IGUALADA, personalment, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 h,  o per correu certificat, indicant "16è. CONCURS FOTOGRÀFIC EUROPEAN BALLOON FESTIVAL". La mida de la imatge fotogràfica serà lliure i anirà reforçada amb una cartolina rígida de 30x40 cm.

Jurat

Estarà format per 2 membres del cos de jurats de la Federació Catalana de Fotografia, 1 de l’Ajuntament, 1 d’ Ultramàgic , 1 d’ Events , 1 de Globus Kontiki i 1 de Camins de Vent. El veredicte del jurat serà inapel·lable.

Varis

Les obres premiades quedaran en propietat de l'Ajuntament d’Igualada, el qual es reserva el dret de publicar-les, fent-hi constar el nom de l'autor.

Una selecció de les obres participants serà exposada al públic.

Aquest certamen és reconegut per la Federació Catalana de Fotografia amb el número 2018/__ i puntua per a l’obtenció de les distincions d'AFCF, EFCF i MFCF.

L'Ajuntament no es responsabilitza de possibles deterioraments o pèrdues d’obres, si bé posarà la màxima cura en llur control i manipulació. El fet de participar en aquest concurs suposa l'acceptació íntegra d'aquestes bases. Qualsevol problema no establert en les bases que pugui sorgir, serà resolt per la comissió organitzadora. 

Retorn de les obres

Transcorreguts 3 mesos de la cloenda de l’exposició, es tornaran les obres per correu a qui no les hagi recollit a l’Oficina del Ciutadà de l’Ajuntament d’Igualada.

Premis

  • PREMI ESPECIAL AJUNTAMENT D’ IGUALADA: A la millor col·lecció de tres fotografies presentades al concurs, valorat en 500 € i trofeu "Ajuntament d'Igualada". 
  • 1r. PREMI: 500 euros i trofeu “ULTRAMÀGIC” 
  • 2n. PREMI: 250 euros i trofeu “EVENTS”
  • 3r. PREMI: – Un vol en globus i trofeu “GLOBUS KON TIKI”
  • 3r. PREMI: – Un vol en globus i trofeu “CAMINS DE VENT”

Cada participant només podrà obtenir un sol premi.

Calendari

Termini d'admissió de les obres: 

28 de setembre de 2018, a les 14 h

Verdedicte:

19 d’octubre de 2018 a les 20 h. El jurat es reunirà en públic al local de l’AFI a la plaça de la Creu, 18 baixos.

Inauguració de l'exposició i lliurament de premis:

Exposició: del 6 al 30 de novembre a la sala l'Empremta de Gràfiques Vilanova (c/ Santa Maria 12, Igualada)

Inauguració: el 9 de novembre a les 19 h s'inaugurarà l'exposició i es farà el lliurament dels premis als participants guardonats.

Ho organitzen:

AJUNTAMENT D'IGUALADA

AGRUPACIÓ FOTOGRÀFICA D'IGUALADA     

Hi col·laboren:

ULTRAMÀGIC

EVENTS

CAMINS DE VENT

GLOBUS KON TIKI

FEDERACIÓ CATALANA DE FOTOGRAFIA

When?

From 12 to 15 July 2018

Where?

Igualada Parc Central

Av. Catalunya, s/n (next to the Hospital)

08700 Igualada (Barcelona)

GPS coordinates: 41º 35' 9.56" N 1º 37' 33.86" E

Contact

Igualada Council

Tel. 93 803 19 50

atencio.ciutadana@aj-igualada.net

Pilots information and registration

Ultramagic

Tel. 93 804 22 02

admin@ultramagic.com