Reglament de competició

L'objectiu de l'European Balloon Festival és oferir un festival de globus on tot tipus de pilots volin de gust i al mateix temps amb la màxima implicació del públic. Així, volem oferir una sèrie de proves a la vegada competitives, divertides i espectaculars tant per al públic assistent com per als pilots i equips de vol més motivats, sense deixar d'oferir la possibilitat dels vols més relaxats per a aquells pilots que vinguin simplement a gaudir del vol entre amics.

És per això que hem elaborat aquest breu reglament intern en què descrivim les proves i també els sistemes de puntuació i les diferents classificacions que establirem per donar les mateixes oportunitats a tots els participants.


Classificació general i sistema de puntuació

S'establirà una classificació general de tot el Festival aplicant el reglament oficial actual AXMERG05 però amb alguna modificació per simplificar-ho, ja que ni usarem GPS oficials i les proves seran sempre les més simples: meta del jutge o llebre i sempre en una àrea de mesurament limitada.

D'aquesta classificació es determinaran un 1r, 2n i 3r classificats amb premi.

A més, el millor classificat de cada llebre o de la millor de les metes del jutge de cada vol, obtindrà una "Estrella EBF". L'Estrella EBF és un premi simbòlic. Al final de Festival, cada 5 estrelles EBF suposaran un premi de 600 €. Un mateix pilot o més d'un poden sumar les estrelles, però s'hauran de presentar en conjunt per aconseguir el premi.  Aquests estels també són acumulables d'un any per l'altre.

/