Programa de vol 2017

Dimecres 5 de juliol

18.00h Acreditació de pilots participants, al camp de vol

20.00h Recepció de pilots, a l’Ajuntament d’Igualada

 

Dijous 6 de juliol

7.00h Vol de competició “especial premsa”, al camp de vol

20.00h Vol de competició, al camp de vol

 

Divendres 7 de juliol

7.00h Vol de competició ‘El Vol de la Ciutat’. Sortida de globus diferents places i indrets d’Igualada: plaça de l’Ajuntament, plaça de Cal Font, parc de l’Estació Vella, Estadi Atlètic i pati de l'Escola Àuria.

20.00h Vol de competició, al camp de vol

 

Dissabte 8 de juliol

7.00h Vol de competició. Pas dels globus per damunt de la ciutat. Diana a Cal Font. 20.00h Vol de competició, al camp de vol

22.30h Gala de lliurament de premis, al camp de vol

23.00h Night Glow i piromusical a càrrec de la pirotècnia Igual, al camp de vol

Diumenge 9 de juliol

7.00h Vol final, al camp de vol

 

A tenir en compte:

El camp de vol està situat a l’Avinguda Catalunya (antiga NII). Coordenades - 41.585672, 1.627397

Per raons de seguretat, no es podran fer sobrevolar Drons per damunt del camp de vol els dies que duri el Festival sense el permís de l’organització.

Els vols s’efectuen a primera hora del matí (7h) i a darrera hora de la tarda (20h), perquè són els moments del dia on les condicions meteorològiques (principalment, el vent) són les més òptimes i estables per volar. En cas de vent fort o de canvis bruscos, hi ha la possibilitat que els vols s’anul·lin per temes de seguretat. En funció de la direcció i força del vent, també és possible que s’opti per traslladar la sortida a un altre punt de la ciutat amb millor condicions. Cal estar atent a les xarxes socials del festival (@ebf_igualada), on s’informarà puntualment d’aquestes incidències en temps real.

El Vol de la Ciutat – El divendres al matí es durà a terme el vol de ciutat, on diferents globus sortiran de places i espais públics. Pots optar per veure l’enlairament del globus en aquests espais, o bé des d’algun indret privilegiat de la Conca.

Pas de globus per damunt de la ciutat – El dissabte al matí els vols no sortiran del camp de vol, sinó d’un punt situat a 2/3 quilòmetres d’Igualada, segons les condicions meteorològiques del dia. Això permetrà veure els participants sobrevolar la ciutat d’Igualada de ben a prop. Hi haurà una diana instal·lada a Cal Font; un bon lloc per veure passar els globus – coordenades - 41.581160, 1.616955.

 

 

/